İçeriğe geç

Balaç A Hangi Otobüs Gider

Samsun Otogara Kaç Numara otobüs Gider?

Samsun Otobüs Terminali’ne otobüsle nasıl gidilir? Şehirde otobüs terminaline ulaşım sağlayan tek bir halk otobüsü bulunmaktadır. Fakülte Otobüs Terminali 24 numaralı hattı kullanarak oraya ulaşabilirsiniz.

Filiz Abalıoğluna hangi otobüs gider?

Otobüs: 381, 440, 500, 520. Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi – 1787 adresine toplu taşıma ile ulaşımı kolaylaştırıyoruz, bu nedenle Merkez’deki kullanıcılar da dahil olmak üzere 1,5 milyondan fazla kullanıcı toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit’e güveniyor.

Beycilere hangi otobüs gider?

Düzce bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Beyciler Otobüsü’ne toplu taşıma ile nasıl ulaşabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 14, 30, 34, 7, 6.

Kalaba hangi otobüs gider?

Kalaba yakınlarında hangi otobüs hatları duruyor? Bu otobüs hatları Kalaba yakınlarında duruyor: 266, 411-7, 415, 419, 479, 481, 482-7.

SAMSUN Balaç’a hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Samsun Balaç yakınından geçiyor: 13, 20, E1, E5, R5.

Samsun Otogar dolmuşları nereden kalkıyor?

Otobüs terminalinden kalkan minibüsler Fakülte Hastanesi önünden kalkmaktadır.

520 nereye gidiyor?

520 (Ulaşpark) 520 numaralı otobüs hattının ilk durağı Sırasöğütler Treni, son durağı İSmetpaşa Caddesi. 520 numaralı hat (Sırasöğütler Treni‎→İsmetpaşa Caddesi) hafta içi çalışmaktadır.

Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi kaç puanla alıyor?

Denizli ÖRNEK OBP’Lİ OKULLARIN TEMEL NOKTALARI

Yeşilyurt Devlet Hastanesine hangi dolmuş gider?

Merkeze 8,7 km mesafede bulunan Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne 150 – Yakinca-Merkez ve 153 – Yeşilyurt-Gündüzbey hatları üzerinden belediye minibüsleri ve belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

Belediye otobüsün hangi durakta olduğunu gösteren uygulama?

Otobüsüm Nerede? İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü’nün resmi uygulamasıdır. Bu uygulama ile İstanbul’da faaliyet gösteren otobüs hatlarının güzergahlarını, sefer saatlerini ve hangi hatların hangi duraklardan kalktığını öğrenebilirsiniz.

Muncurluya hangi otobüs gider?

Not: Muncurlu Ek Hizmet Binası önündeki 41 ve 42 numaralı hatlardan yukarıda belirtilen saatlerde kalkan halk otobüsüne binip, Diş Hastanesi durağında veya Emniyet Müdürlüğü durağında inip Merkez Hastane sayfasındaki bilgilere göre terminale aktarma yapabilirsiniz.

303B kaçta kalkıyor?

303B hattı ne zaman sefere başlıyor? 303B hattı Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 05:45’te sefer yapmaktadır.

Kalaba Aquapark kız erkek karışık mı?

*Havuzumuz yaz aylarında kadın üyelerimize 13:00-19:00 saatleri arasında açıktır. ERKEK AÇIK HAVUZU: *12 x 25m uzunluğunda, +1.3 / 2m derinliğinde, yarı olimpiktir. *Havuzumuz yaz aylarında erkek üyelerimize 13:00-19:00 saatleri arasında açıktır.

Keçiören Aquapark hangi günler açık?

KALABA AQUA PARKI AKTİVİTE GÜNLERİ KADINLAR: SALI–PERŞEMBE–CUMARTESİ: ÇARŞAMBA–CUMA–PAZAR KAPALI.

Medical Park Keçiören’e hangi otobüs gider?

Otobüs hatları: Ankara şehir içi otobüs hatları Medical Park Ankara Keçiören Hastanesi’ne çeşitli noktalardan ulaşım sağlamaktadır. Hastane yakınlarında hizmet veren otobüs hatları şunlardır: 271: Ulus – Esertepe hattı. 277: Kızılay – Esertepe hattı.

SAMSUN E5 otogara Gidiyor mu?

E5 (19 Mayıs Üniversitesi) otobüs hattı, Otogar durağından başlayıp Kyk Erkek Öğrenci Yurdu durağında son bulan 55 duraktan oluşuyor.

Samsun Otogardan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Samsun Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım Şehir merkezinden otogara seyahat ederken olduğu gibi Samsun Otogarından hareket ederken de T1, T2, T3, T4 kodlu halk otobüslerini veya taksileri kullanabilirsiniz.

SAMSUN tramvay otogara gidiyor mu?

TRAM, merkez bölgede bulunan Samsun Otobüs Terminali’nden geçen ilk tramvay aracıdır. Saat 06:22 civarında gerçekleşir.

SAMSUN’a hangi otobüs firmaları gidiyor?

Samsun’a yolcu taşımacılığı hizmeti veren otobüs firmaları arasında Özgül Bafra, Lider Anatolia Turizm, Kanberoğlu, Lüks Karadeniz, Mis Amasya, Trabzon Süzer Turizm, Sahil Seyahat, Luxury Gümüşhane, Fındıkkale Turizm, Yeşil Artvin, Adıyaman Ünal ve Ulusoy Turizm yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep 500 Evler Escort